Deze week is de kerstbomenverkoop gestart in ons groencentrum aan de Houtsestraat 30 in Balgoij. Kerstbomen in alle maten en prijzen, vers gerooid van de eigen kwekerij en gratis voor u ingepakt.

Op zoek naar een gewone fijnspar of juist een prachtige blauwgroene Nordman spar? Een kerstboom op kluit, in een pot of afgezaagd op de stam? Met een bezoekje aan het groencentrum in Wijchen slaagt u altijd.

Kerststukken

Ook de kerststukken mogen natuurlijk niet ontbreken. U vindt vele prachtige creaties met natuurlijke materialen voor aantrekkelijke prijzen, samengesteld door onze arrangeur. Van vrolijke traditionele stukken tot moderne, trendy arrangementen. Verder kunt u terecht voor allerlei kerstgroen, natuurlijke decoratie, mini-kerstboompjes, planten met besjes voor binnen en buiten, Cyclamen, wintergroene en winterharde planten en nog veel meer.

Kerstworkshopsarrangeur-kerstworkshops-lepona

Lepona organiseert op donderdag 15 en vrijdag 16 december Kerstworkshops. Onder leiding van toparrangeur Debbie Welzenbagh creëren deelnemers een persoonlijke kerstcreatie met natuurlijke materialen, groen en bloemen. Dat kan zelfs in een eigen schaal, pot of vaas. Een originele en creatieve manier om samen met familie, vrienden of collega’s aan de slag te gaan. Een gezellige avond onder het genot van koffie/thee en wat lekkers.  Iedereen kan deelnemen aan de workshops, ervaring met bloemen of planten is niet nodig. Wilt u uw huis ook opfleuren en in kerstsfeer brengen? Inschrijven kan via info@lepona.nl. Meer informatie over de workshops vindt u hier.

Meer over Lepona: tuincentrum Wijchen | hoveniers | boomverzorging | tuintips

Stel uw vraag

We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk, max. binnen 5 werkdagen.