Lepona Balgoij

Regelmatig onderhoud is van levensbelang voor de leefomgeving van uw beplanting. Goed verzorgen en bemesten zorgt voor een betere en gezondere groei en is een echte stimulans voor alles wat groeit en bloeit in uw tuin. Zo krijgt u een tuin waar u plezier van heeft.

In ons tuincentrum in Balgoij vindt u alles wat u nodig heeft voor tuinverzorging en bemesting, van aanplantgrond tot bodemactivators. Onze ervaren tuinspecialisten kunnen u precies vertellen welke planten bijzondere nazorg nodig hebben en geven u graag tips over hoe uw tuin in alle seizoenen optimaal tot leven komt. Heeft u hulp of advies nodig? Loop dan gewoon even binnen.
tuinverzorgingsproducten
bemesting tuin

Allerlei soorten grond en turf

Om gezonde, krachtige planten te krijgen, moet de potgrond voldoen aan de speciale behoeften van de plant. In ons tuincentrum vindt allerlei soorten grond en turf.

Natuurlijke meststoffen

In ons tuinonderhoud hanteren wij drie stappen: activeren, verbeteren en bemesten. Wij maken daarbij het liefst gebruik van natuurlijke en biologische bodemverbeteraars en meststoffen.

Meer weten over de verzorging van uw tuin? Neem dan contact op of kom langs in ons tuincentrum. U kunt uw tuinonderhoud ook uitbesteden aan onze ervaren hoveniers.