De tuintrend Happy Life Garden zorgt voor een tuin die vrolijk en kleurrijk is en die tal van mogelijkheden biedt voor grote en kleine sociale ontmoetingen. In deze speelse tuin is het leven een groot feest en dit mag elke dag gevierd worden.

Ook letterlijk komen we in deze tuin objecten tegen die we eigenlijk alleen maar van de speeltuin kennen.

Denk bijvoorbeeld aan de speelse toepassing van schommelelementen, stoelen, banken en andere attributen.

Ook samengestelde functies van tuinproducten – zoals een bloembak met een vogelhuisje – hebben dit vrolijke, speelse karakter.

Blijdschap & optimisme

De vormen zijn onverwacht, kinderlijk eenvoudig en grappig. Deze blijdschap en dit optimisme zorgen voor een golf van kleur in producten voor binnen en buiten. Felle kleuren en pastels worden op een nonchalante manier met elkaar gemengd. Zo maakt u deze trend zo kleurrijk of zacht als u zelf wilt.

Vormen

De vormen zijn vrolijk, speels en onverwacht, alsof ze met een blokkendoos gebouwd zijn. U kunt naar hartelust mixen en matchen.

Zachte en felle tinten worden met elkaar gecombineerd. Dit zorgt ervoor dat strakke en geometrische vormen geen kille uitstraling krijgen.

Materialen

Het materiaalgebruik is heel divers en wordt gekozen met het oog op het gebruiksgemak.

Door deze praktische insteek wordt veel gebruik gemaakt van gladde kunstmaterialen. Dit zorgt voor een kleurrijke maar moderne sfeer.

Dessins

Door het vrolijke en speelse karakter van deze trend zien we een grote variëteit aan dessins. Er zijn zowel figuratieve als non-figuratieve dessins.

De meest voorkomende zijn multi-colour strepen, ruiten, onregelmatige stippen, confetti, serpentine, afbeeldingen of structuren die doen denken aan snoep en taart.

Kleuren

Een bont kleurpalet dat meteen doet denken aan een feestje.

De kleuren hebben hierdoor iets eetbaars en bestaan uit zowel zoete pastellen, alsook deeg- en karamelbruinen en vrolijke fellen.

Beplanting

Het plantgebruik wordt hier gedomineerd door vrolijke bloeiende planten die bont met elkaar gecombineerd worden. Niets is te gek!

Wilt u meer weten over deze tuintrend Happy Life Garden? Bekijk dan ons Pinterest bord vol met inspiratie en mooie foto’s.

Is dit u iets te kleurrijk? Bekijk dan eens de tuintrends Eco Luxe en Unexpected Wild.

Bron afbeeldingen: 2, 3, 4, 5

Stel uw vraag

We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk, max. binnen 5 werkdagen.