Op zoek naar tuinplanten?

Lepona Tuinarrangeurs in Balgoij, Wijchen is de tuinspecialist in de regio. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, kunnen wij u helpen met het vinden van de perfecte plant.

Tuinplanten van de hoogste kwaliteit

Onze tuinplanten zijn van de hoogste kwaliteit. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment tuinplanten: perk- en kuipplanten, vaste planten, haagplanten, buxus, leibomen en veel meer. Hebben wij iets niet op voorraad? Dan kunnen we het altijd voor u bestellen.
tuinbeplanting

Tuinplanten die bij u en uw tuin passen

Niet elke tuinplant past in iedere tuin. Sommige tuinplanten doen het namelijk beter op kleingrond en hebben een voorkeur voor zuurdere grond. In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een plant die u mooi vindt. Onze tuinspecialisten helpen u waar nodig en geven u graag extra informatie en persoonlijk advies.

Aanleg & Onderhoud

Wilt het planten van uw tuinplanten liever uitbesteden? Bij onze ervaren hoveniers is uw tuin in goede handen. Ontwerp, aanleg of onderhoud, alles is mogelijk. Wij kunnen ook een compleet beplantingsplan voor u maken. Wij zorgen er dan voor dat u alle seizoenen optimaal van uw tuin geniet.

Tuinplanten bij Lepona Tuinarrangeurs in Wijchen!