Bij Lepona tuincentrum in Balgoij bij Wijchen vindt u alles om uw tuin, terras of balkon een andere uitstraling te geven. Bent u op zoek naar de mooiste tuinplanten of voordelige bomen en heesters? Of wilt u advies over de planten die het best in uw tuin passen of hoe u uw tuin kunt verzorgen en onderhouden? De ervaren tuinspecialisten van Lepona helpen u graag!

Decoratie & Sfeermakers

Decoratie & Sfeermakers


Snijbloemen

Snijbloemen


Nieuws & Tips

Nieuws & Tips


Tuincentrum Wijchen

Lepona is het tuincentrum in Wijchen. Bij ons vindt u alles om sfeer en gezelligheid te creëren in huis en tuin. Wij hebben een ruim assortiment vol met planten, potten, accessoires en decoratie, tuinbenodigdheden, bodemverbetering en bestrating. Alles onder één dak in Wijchen. Ook om de mooiste seizoensbloeiers of prachtige kamerplanten te kopen kunt u in Wijchen terecht. Op zoek naar groen voor in uw tuin? Wij zijn de tuinspecialist van de regio en hebben alles onder één dak in Wijchen. Bekijk ons ruime assortiment tuinplanten, bomen, heesters en struiken, tuinbenodigdheden, verzorging, bemesting en siervolle bestrating. Ook voor accessoires voor binnen en buiten, prachtige kamerplanten of kleurrijke seizoensbloeiers bent u in Wijchen aan het juiste adres.

Lepona is het tuincentrum in Wijchen voor tuinadvies
Onze ervaren medewerkers van het tuincentrum in Wijchen geven u elke dag weer het beste advies. U kunt iedere dinsdag terecht met uw uitgebreide vragen over onderhoud, aanleg en verzorging van uw tuin. Samen met u stellen we eventueel een beplantingsplan op of maken een volledig tuinontwerp. Ook op onze website vindt u informatie over het onderhouden en verzorgen van uw tuin.

Uw tuin laten verzorgen door onze gespecialiseerde hoveniers
Naast een breed assortiment en ervaring bieden wij ook hoveniers om uw tuin te onderhouden. Zo hebt u er geen omkijken meer naar en weet u zeker dat u altijd kunt genieten van uw prachtige tuin. Onze hoveniers zijn ook betrokken bij de aanleg van uw nieuwe tuin.

Bezoek ons tuincentrum in Wijchen voor een uitgebreid advies of de juiste benodigdheden voor uw interieur en tuin!