Tuinbestrating

Bij Lepona tuinarrangeurs kunt u terecht voor allerlei soorten tuinbestrating. Wij adviseren over ontwerp, kleur en materiaal en kunnen de bestrating uiteraard ook voor u plaatsen.

De ervaren hoveniers en tuinspecialisten van Lepona hebben alle kennis in huis om voor u de mooiste bestrating te realiseren. U kunt het bestraten van uw tuin van begin tot eind aan ons uitbesteden.

Wij zorgen voor grond- en graafwerk, leveren alle benodigde materialen en leggen uw tuinbestrating professioneel aan. En niet onbelangrijk, wij laten uw tuin altijd weer netjes achter!
tuinbestrating hoveniers
tuinbestrating

Sierbestrating

Sierbestrating, het woord zegt het eigenlijk al. Deze bestrating wordt voor het mooie verwerkt in de tuin. Sierbestrating is duurzaam, vergaat niet en is in iedere prijsklasse te vinden. Mooie patronen en vormen, klassiek of juist modern, met sierbestrating is er van alles mogelijk. Laat u inspireren door onze ontwerper!

Natuursteen

Wilt u natuursteen bestrating in uw tuin? Natuursteen is verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. U kunt altijd een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Oprit bestraten

Uw oprit bestraten vraagt om speciaal gelegde bestrating, zodat de bestrating stevig op zijn plek blijft. Wij zorgen ervoor dat uw oprit goed wordt aangelegd.

Grond-, graaf- en groter straatwerk

Moet er nog grond- en graafwerk worden uitgevoerd? Of moet er veel bestraat worden? Ook dat kunt u aan ons uitbesteden. Wij werken met eigen mankracht en materieel en werken samen met betrouwbare partners.

Neem voor meer informatie contact met ons op!
tuinbestrating lepona