We kunnen er niet om heen, het is herfst! Door het gure weer hebben we extra veel behoefte aan warm, knus en gezellig. Haal die prachtige herfstkleuren naar binnen met de mooiste najaarsbloeiers.

herfstbloeiers

Kleurrijk en op en top herfst: chrysanten! Verkrijgbaar in allerlei kleuren fleuren ze uw huis, balkon en terras helemaal op.

skimmia

Onze Skimmia Japonica heeft een prachtige bordeauxrode kleur. Z’n sterke, weldadige geur lijkt op die van het lelietje-van-dalen. De Skimmia is een groenblijvende heester en is niet moeilijk mooi te houden. Hij doet het goed in de schaduw en halfschaduw. De ideale plant om uw borders mee op te fleuren in de herfst en waar u nog de hele winter van kunt genieten.

pompoenen

Maak dan een prachtige herfststellage in uw tuin of binnen in huis! Gebruik een oude tuintafel, side table of kastje en stal daar pompoenen, herfstbloeiers en accessoires in herfstkleuren uit. Ga in het bos op zoek naar nog meer natuurlijke ‘accessoires’.

viooltjes

Dit zijn niet per se herfstkleuren, maar viooltjes zijn wel herfst- en winterbloeiers ten top! Viooltjes zijn winterhard en in allerlei mooie kleuren en formaten te koop.

herfstkleuren

Zoekt u een opvallende plant met opvallende kleur? De winterharde Physalis of Chinese lampion is fel oranje en heeft een aparte vorm. Dit plantje houdt van een zonnige plek en kan wel 80 centimeter hoog worden.

Met welke bloemen en planten fleurt u huis en tuin graag op? En welke najaarsbloeiers mist u nog in dit lijstje?

Stel uw vraag

We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk, max. binnen 5 werkdagen.