Natuurlijke & Biologische tuinverzorging

Goed verzorgen en bemesten zorgt voor een betere en gezondere groei en is een echte stimulans voor alles wat groeit en bloeit in uw tuin. Wij doen dit het liefst met zoveel mogelijk natuurlijke en biologische tuinverzorgingsproducten

In ons tuincentrum in Balgoij vindt u alles wat u nodig heeft voor natuurlijke en biologische tuinverzorging en bemesting. Onze ervaren tuinspecialisten helpen u graag met het kiezen van de juiste producten en de overstap van kunstmest naar natuurlijke producten. Zo haalt u het meest uit uw tuin!
biologische tuinproducten
biologische tuinverzorgingsproducten

Bodemverbeteraars

De basis van een gezonde tuin is een gezonde bodem. Wij geloven in een aanpak die iets toevoegt aan de bodem en haar milieu, zonder schadelijke gevolgen voor de omgeving. Lees hier meer over natuurlijke bodemverbeteraars.

Natuurlijke meststoffen

Om gezonde, krachtige planten te krijgen, moeten bodem of potgrond voldoen aan de speciale behoeften van de plant. In ons tuinonderhoud hanteren wij drie stappen: activeren, verbeteren en bemesten. Wij maken daarbij het liefst gebruik van natuurlijke en biologische bodemverbeteraars en meststoffen. Het doel is om bodem en tuin zoveel mogelijk in balans te brengen en waar nodig te ondersteunen met natuurlijke producten.

Heeft u vragen over onze natuurlijke en biologische tuinproducten? Of wilt u advies welke producten u in uw tuin het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren tuinspecialisten helpen u graag verder.