VERKRIJGBAAR bij Lepona Tuinarrangeurs in Wijchen:

De Moestuin en Meer Specialist!

Gezond snacken uit eigen tuin, dat wil toch iedereen?!

Uw eigen groenteplantjes, kruiden, fruitbomen, fruitstekjes om te kweken, oogsten, maar vooral… eten. Gewoon thuis! In uw eigen keuken, op het balkon of in uw tuin.

Heerlijke kruiden en mini-groenten: o.a. tomaat, komkommer, sla en paprika. Maar niet te vergeten ook fruitbomen, fruitstekjes, fruit in pot, fruit op stam en nog veel meer. Voor de (kleine) tuin alles op het gebied van kruiden, groente en fruit.

De Moestuin en Meer Specialist helpt u het hele jaar door. Ga voor een goede oogst en laat u informeren over het verzorgen, verpotten en oogsten.

April/mei dé perfecte tijd om te beginnen met uw kruiden-, fruit- en moestuin zodat u de hele zomer door verse groente, fruit en kruiden heeft! Dat wordt smullen!

moestuin lepona wijchen
Lepona Tuinarrangeurs is dé tuinspecialist in de regio Wijchen. Met onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide plantenkennis maken wij van elk tuinproject een succes. In ons tuincentrum in Wijchen vindt u planten, bomen, hagen, heesters en bloemen van hoge kwaliteit. Wij zijn expert op het gebied van verzorging en onderhoud van uw planten en tuin en werken met respect voor de natuur. We vinden goed en persoonlijk advies belangrijk, en staan dan ook altijd klaar om u te helpen. Onze hoveniers helpen u met tuinonderhoud, tuinontwerp, beplantingsplannen en tuinaanleg. Wij zijn aangesloten bij NL Greenlabel en hebben een eigen gecertificeerde ETW-er. Wij werken in de regio Wijchen, Grave, Ravenstein, Beuningen, Heumen, Oss, Uden, Overasselt en Nijmegen.