Kom Groen Genieten op 21 & 22 april 2018!

De afgelopen twee edities van Groen Genieten Wijchen waren zeer succesvol! Ruim 2000 bezoekers wisten het event te vinden en hebben een ontzettend leuke dag beleefd tussen het groen. Ze shopten op de groenmarkt, bekeken demonstraties, genoten van de overheerlijk proeverijen, luisterden naar interessante sprekers en struinden alle leuke stands af op het event. En dit alles onder het genot van gezellige muziek. Het was Genieten met een hoofdletter G! Groen Genieten is op de kaart gezet en de voorbereidingen voor 2018 zijn weer in volle gang!

Groen Genieten in 2018!

Groen Genieten Wijchen is hét leukste Groen & Lifestyle Event voor jong en oud. Groen Genieten Wijchen is een ware groen beleving! Exclusieve planten en bloemen, natuurlijke tuinverzorgingstips en producten, lifestyle producten, (biologische) streekproducten, demonstraties, proeverijen, kinderactiviteiten, prachtige stands en nog veel meer. Het terrein wordt opgefleurd met de mooiste bloemen, planten en bomen.

Naast alle prachtige producten en culinaire versnaperingen wordt de dag aangekleed met een muzikaal duo, een presentatieteam en inspirerende sprekers. Er is binnen én buiten genoeg te zien en te beleven, dus laat je verrassen!

Het wordt een dag vol met:

> Volop planten, bomen en bloemen
> Geniet bij de Roofvogelshow
> Demonstraties van o.a. tuingereedschap
> Ontmoet onze tuinexperts (bomen, aanleg, onderhoud, verzorging en meer)
> Drink wat in het Groene Koffiehuis
> Waan u in Italië op het Italiaanse plein
> Swing bij Popkoor Springtime
> Stands met leuke producten
> Heerlijke (streek)producten & hapjes
> Laat u in de watten leggen op het Beauty plein
> Neem een kijkje bij de Imker
> NIEUW! Wandelen in het park (belevingskwekerij)
> Beklim de berg en geniet van het weidse uitzicht
> Gezelligheid

KINDERPARADIJS IN HET GROEN 🌻 GroenGenieten is leuk voor jong en oud❗Vermaak u met uw kinderen op de zandberg, ga de uitdaging aan met elkaar op het voetbalveldje ⚽, loop over het blotevoetenpad, even lekker klimmen op de berg in het park🏃‍♀, een rondje met de pony 🐴, laat je schminken💄, speel in de plantenspeeltuin🌿, workshop knutselen, kalfjes knuffelen en tot slot wat lekker drinken in ons Groene Koffiehuis ☕.

U vindt hier alles voor uw tuin en meer! Een vermakelijk en groen weekend voor het hele gezin! Kinderen t/m 17 jaar gratis en gratis parkeren.

Zet 'm in uw agenda: 21 & 22 april 2018!

Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie en de data waarop het event plaatsvindt.