Groot succes Groen Genieten op 21 & 22 april 2018!

De afgelopen editie van Groen Genieten Wijchen was zeer succesvol! Ruim 2.500 bezoekers wisten het event te vinden en hebben een ontzettend leuke dag beleefd tussen het groen. Ze shopten op de groenmarkt, bekeken demonstraties, genoten van de overheerlijk proeverijen, luisterden naar interessante sprekers en struinden alle leuke stands af op het event. En dit alles onder het genot van gezellige muziek. Het was Genieten met een hoofdletter G! Groen Genieten is op de kaart gezet!

Groen Genieten 2018

Groen Genieten Wijchen is hét leukste Groen & Lifestyle Event voor jong en oud. Groen Genieten Wijchen is een ware groen beleving! Exclusieve planten en bloemen, natuurlijke tuinverzorgingstips en producten, lifestyle producten, (biologische) streekproducten, demonstraties, proeverijen, kinderactiviteiten, prachtige stands en nog veel meer. Het terrein werd opgefleurd met de mooiste bloemen, planten en bomen.

Naast alle prachtige producten en culinaire versnaperingen werd de dag aangekleed met een muzikaal duo, een presentatieteam en inspirerende sprekers. Er was binnen én buiten genoeg te zien en te beleven. Een verrassende dag!

Het was een dag vol met:

> Volop planten, bomen en bloemen
> Genieten van de Roofvogelshow
> Demonstraties van o.a. tuingereedschap
> Ontmoetingen met onze tuinexperts (bomen, aanleg, onderhoud, verzorging en meer)
> Drinken in het Groene Koffiehuis
> Genieten van het Italiaanse plein
> Swingen bij Popkoor Springtime
> Stands met leuke producten
> Heerlijke (streek)producten & hapjes
> In de waten laten leggen op het Beauty plein
> Kijkje nemen bij de Imker
> NIEUW! Wandelen in het park (belevingskwekerij)
> Beklimmen van de berg en genieten van het weidse uitzicht
> Gezelligheid

KINDERPARADIJS IN HET GROEN 🌻 GroenGenieten is leuk voor jong en oud❗De kinderen konden zich heerlijk vermaken op de zandberg, gingen met elkaar de uitdaging aan op het voetbalveldje ⚽, liepen over het blotevoetenpad, en klommen even lekker op de berg in het park🏃‍♀, reden een rondje met de pony 🐴, lieten zich schminken💄, speelden in de plantenspeeltuin🌿, volgden workshops knutselen, knuffelden kalfjes en tot slot dronken ze wat lekker in ons Groene Koffiehuis ☕.

Het was een vermakelijk en groen weekend voor het hele gezin!
Bekijk hier de foto's van Groen Genieten 2018.

Facebook Lepona
sponsoren groen genieten wijchen