Tuincentrum Wijchen

Lepona Tuinarrangeurs Balgoij, Wijchen

Lepona Tuinarrangeurs is dé tuinspecialist in de regio Wijchen. Met onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide plantenkennis maken wij van elk tuinproject een succes.

In ons tuincentrum vindt u planten, bomen, hagen, heesters en bloemen van hoge kwaliteit. Wij zijn expert op het gebied van verzorging en onderhoud van uw planten en tuin en werken met respect voor de natuur. We vinden goed en persoonlijk advies belangrijk, en staan dan ook altijd klaar om u te helpen.

Dé tuinspecialist van de regio Wijchen

Onze hoveniers en tuinspecialisten kunnen helpen met tuinadvies, tuinonderhoud, tuinontwerp, beplantingsplannen en tuinaanleg.

Lepona Tuin- & Adviescentrum

Bij Lepona Tuinarrangeurs in Balgoij vindt u alles om het beste uit uw tuin te halen. In ons tuincentrum in Wijchen krijgt u altijd persoonlijk advies! Heeft u vragen? Neem dan vooral contact op of kom langs.
advies tuincentrum wijchen
hoveniers wijchen

Lepona Hoveniers

We vertalen uw wensen en voorkeuren in een prachtig tuinontwerp. Onze hoveniers zorgen voor een professioneel aangelegde en goed onderhouden tuin.

We zorgen voor bomen, hagen en planten en leveren ook alle andere materialen, van tuinschuur tot bestrating. Wilt u een tuin die mooi blijft? Besteed dan het tuinonderhoud of boomverzorging aan ons uit. Wij zorgen voor uw tuin alsof het de onze is en brengen onze jarenlange kennis en ervaring graag in de praktijk. Ook gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke meststoffen en bodemverbeteraars.

Tuinadvies & Tuintips

Wij helpen u graag met onze jarenlange kennis en ervaring. Daarom vindt u op onze website allerlei tips, adviezen én inspiratie voor een sfeervol groene tuin. Volg onze blog of onze Facebook pagina voor tips over tuinonderhoud en verzorging, inspiratie voor in de tuin én om kans te maken op mooie prijzen.

Henny's Tuintips per mail

Wilt u Henny's Tuintips per mail ontvangen? Meld u dan hieronder aan of klik hier voor meer informatie.