U heeft een kleine tuin en wilt u de borders eens flink aanpakken? Wij maken voor u een prachtig beplantingsplan zodat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten. En dit hoeft helemaal niets te kosten. Een beplantingsplan voor een kleine tuin zien wij namelijk als service voor onze klanten.

Alle planten, heesters en bomen zijn te koop in ons tuincentrum, maar u bent niet verplicht om ze bij ons af te nemen.

Hoe gaat dat dan in zijn werk, zo’n beplantingsplan voor een kleine tuin?

lepona tuinarrangeurs hennyAls u contact met ons opneemt voor een beplantingsplan voor de borders in uw kleine tuin, vragen wij u om enkele foto’s aan ons op te sturen van de delen van de tuin die u anders wilt. Ook horen we natuurlijk graag uw wensen, voorkeuren en favoriete kleuren.

Ik ga dan voor u aan de slag met een plan om de border of tuin mooi in te richten. Het allerleukst is het als u daarna bij ons langs komt, dan zet ik de border voor u uit op de grond. Zo kunt u helemaal ervaren hoe de border eruit komt te zien. U krijgt dan ook altijd advies om uw tuin te verzorgen en onderhouden, zodat uw tuin ook mooi blijft.

Voorbeeld beplantingsplan kleine tuin

Naar aanleiding van enkele foto’s en de wensen van de klant heb ik een beplantingsplan gemaakt. De klant was bezig met het opknappen van haar tuin en ook de borders werden niet vergeten. Samen hebben we in het tuincentrum de opties bekeken en nog wat kleine veranderingen aangebracht. Later hebben we alle beplanting geleverd, de klant heeft de border zelf opnieuw aangeplant.

Hieronder ziet u de tuin zoals deze eerst was.

border-voor

En hieronder ziet u de tuin en borders na het beplantingsplan. We hebben gezorgd voor mooie hoogte- en kleurverschillen in de stijl die de klant graag wilde in haar tuin.

kleine tuin borders

Is het geen plaatje zo?

kleine tuin ontwerp beplantingsplan

Ook zo enthousiast?

Bent u ook zo enthousiast geworden? Juist voor kleine tuinen maken goed doordachte beplantingsplannen een groot verschil. Door aandacht te besteden aan de border zorgt u voor leven, kleur en dynamiek in uw tuin.

U bent altijd welkom om contact op te nemen en foto’s op te sturen. Of loop gewoon even binnen in ons tuincentrum om te brainstormen over uw kleine tuin. Op Dinsdag Tuinadviesdag hebben we hier uitgebreid de tijd voor. We zien u graag!

Lepona Balgoij | Tuincentrum Wijchen | Contactpagina

Stel uw vraag

We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk, max. binnen 5 werkdagen.