*** VERLOPEN ***

KERSTBOOMACTIE

Kerstboom met € 7,50 korting

Hoe werkt de actie?

U koopt een kerstboom (vanaf 29 november verkrijgbaar) vanaf € 15,- naar keuze, u rekent af bij onze kassa en u ontvangt een CADEAUBON van Lepona Tuinarrangeurs t.w.v. € 7,50. Deze is geldig voor uw volgende aankoop in de periode 15 januari t/m 15 maart 2018. Zo kost uw kerstboom maar € 7,50 (bij een kerstboomwaarde van € 15,-). De kerstbomen zijn alleen in ons tuincentrum verkrijgbaar en niet in onze webshop online. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

Er is volop keuze. Zoekt u een gewone fijnspar of juist een prachtige blauwgroene Nordmann spar? Wilt u een kerstboom op kluit, in een pot of afgezaagd op de stam? U vindt allerlei soorten kerstbomen bij ons. Van groot tot klein, in alle maten en prijzen. Al onze kerstbomen worden vers gerooid van eigen kwekerij en worden ter plekke GRATIS voor u ingepakt door onze enthousiaste medewerkers.

Geniet langer van uw kerstboom

We leveren kwaliteit kerstbomen uit eigen kwekerij. Om hier zolang mogelijk van te genieten kunt u TreeFood gebruiken. Dit beperkt naalduitval en zorgt ervoor dat uw boom langer in tact blijft. Het is heel eenvoudig en vraagt slechts twee kleine momenten van uw tijd. TreeFood, de oplossing voor een groene boom, met of zonder kluit. Bij aankoop van een kerstboom in ons Tuincentrum ontvangt u gratis TreeFood. Dat wordt genieten!

De cadeaubon is in de periode van 15 januari t/m 15 maart 2018 te besteden bij tuincentrum Lepona Tuinarrangeurs op het gehele assortiment. Niet inleverbaar voor contanten en niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen. Max. 1 cadeaubon per klant, per transactie.

Lepona_Cadeaubon_kerstboom_actie_korting_voorjaar

Stel uw vraag

We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk, max. binnen 5 werkdagen.