Wilt u een kerstboom kopen in Cuijk maar heeft u nog geen goed adres? Op nog geen 25 minuten rijden vindt u Lepona Tuinarrangeurs, een tuincentrum en hoveniersbedrijf met elk jaar een grote Kerstbomen Verkoop.

Kerstboom-kopen-Uden-LeponaRuikt u die heerlijke dennengeur al? Om die authentieke kerstsfeer te creëren is een echte kerstboom een must. Wij hebben de mooiste kerstbomen in Wijchen en omgeving en de meeste keus. U vindt ons aan de Houtsestraat 30 in Balgoij, vlak bij Wijchen Zuid.

Alle soorten en maten kerstbomen

Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Wijchen en u slaagt altijd! We helpen u graag met uitzoeken, inpakken en naar de auto brengen.

Gratis ingepakt + Cadeaubon

Al okerstroos-lepona-udennze kerstbomen worden vers gerooid van eigen kwekerij en worden ter plekke voor u ingepakt door onze enthousiaste medewerkers. Bij aankoop van kerstbomen v.a. € 15,- ontvangt u een CADEAUBON t.w.v. € 7,50.

Uw kerstboom opzetten binnen 5 seconden?

Dan is de EasyFix kerstboomstandaard uw beste oplossing. Wij boren bij aankoop van de kerstboom gratis het gat, zodat u de kerstboomstandaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er op dient te plaatsen. Uw kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoud de kerstboom zijn naalden nog langer en blijft de kerstboom nog langer mooi. Bekijk bovenstaand filmpje voor het gebruik van de EasyFix.

Specialist in kerstgroen

Naast kerstbomen hebben wij allerlei kerstgroen en natuurlijke decoratie. Mini-kerstboompjes, planten met besjes voor binnen en buiten, Cyclamen, Azalea en Orchideeën, wintergroene en winterharde planten en nog veel meer groen voor decoratie en in potten en
bakken. Kijk eens op onze Facebook pagina voor inspiratie en voorbeelden.

Openingstijden Kerstbomen Verkoop

Onze grote Kerstbomen Verkoop start op dinsdag 28 november 2017. U vindt de kerstbomen op het buitenterrein voor ons tuincentrum, vlak ernaast is voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein. De openingstijden zijn hetzelfde als die van het tuincentrum.

Workshops

Houdt u van groen, mooie bloemen en gezelligheid? Dan bent u van harte welkom bij onze leuke en leerzame groenworkshop. Creatief kerstworkshops-arrangeur-leponamet natuurlijke materialen, groen en bloemen. Deze workshops zijn een originele en creatieve manier om als familie, vrienden of collega’s aan de slag te gaan. Onze arrangeur helpt u daar graag bij! Eén en al plezier, creativiteit en gezelligheid deze ochtenden. Schrijf u snel in voor de workshops op woensdag 29 november, donderdag 7 december of donderdag 14 december van 10.00 – 12.00 uur. Op 29 november maken we een prachtig stuk voor buiten. Donderdag 7 en 14 december staan in het teken van kerst.

kerst-plantencentrum-lepona  kerststerren-plantencentrum-lepona

Tuincentrum & Hoveniersbedrijf in Wijchen

Naast een kerstboom kunnen we u ook andere dingen bieden. Lepona Tuinarrangeurs is dé tuinspecialist in de regio Wijchen. Met onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide plantenkennis maken wij van elk tuinproject een succes. In ons tuincentrum in Wijchen vindt u planten, bomen, hagen, heesters en bloemen van hoge kwaliteit. Wij zijn expert op het gebied van verzorging en onderhoud van uw planten en tuin en werken met respect voor de natuur. We vinden goed en persoonlijk advies belangrijk, en staan dan ook altijd klaar om u te helpen. Onze hoveniers helpen u met tuinonderhoud, tuinontwerp, beplantingsplannen en tuinaanleg. Wij hebben een eigen gecertificeerde ETW-er. Wij werken in de regio WijchenGraveRavensteinBeuningenHeumenOssUden, Zeeland en Cuijk.

Gratis Tuintips ontvangen?

Wilt u gratis tips ontvangen over verzorging en onderhoud van uw tuin? Door zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke producten? Wij helpen u graag om van uw tuin uw droomtuin te maken. Abonneer nu op Henny’s Tuintips!