Wil je een kerstboom kopen in Cuijk maar heb je nog geen goed adres? Op nog geen 25 minuten rijden vind je Lepona Tuinarrangeurs, een tuincentrum en hoveniersbedrijf met elk jaar een grote Kerstbomen Verkoop.

Kerstboom-kopen-Uden-LeponaRuik je die heerlijke dennengeur al? Om die authentieke kerstsfeer te creëren is een echte kerstboom een must. Wij hebben de mooiste kerstbomen in Wijchen en omgeving en de meeste keus. Je vindt ons aan de Houtsestraat 30 in Balgoij, vlak bij Wijchen Zuid.

Alle soorten en maten kerstbomen

Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Wijchen en je slaagt altijd! We helpen je graag met uitzoeken, inpakken en naar de auto brengen.

Gratis ingepakt + TreeFood

Al okerstroos-lepona-udennze kerstbomen worden vers gerooid van de kwekerij en worden ter plekke voor je ingepakt door onze enthousiaste medewerkers. Bij aankoop van een kerstboom ontvangt je GRATIS een zakje TreeFood (OP=OP). Het beperkt de naalduitval en hiermee geniet je langer van een groene, volle boom.

Je kerstboom opzetten binnen 5 seconden?

Dan is de EasyFix kerstboomstandaard de beste oplossing. Wij boren bij aankoop van de kerstboom gratis het gat, zodat je de kerstboomstandaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er op kan plaatsen. Je kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoud de kerstboom zijn naalden nog langer en blijft de kerstboom nog langer mooi. Bekijk bovenstaand filmpje voor het gebruik van de EasyFix. Er zijn verschillende types van de Easyfix verkrijgbaar op het tuincentrum, maar ook in onze webshop: EasyFix standaard | EasyFix Maxi | EasyFix Junior | EasyFix Classic Light

Specialist in kerstgroen

Naast kerstbomen hebben wij allerlei kerstgroen en natuurlijke decoratie. Mini-kerstboompjes, planten met besjes voor binnen en buiten, Cyclamen, Azalea, Helleborus en Orchideeën, wintergroene en winterharde planten en nog veel meer groen voor decoratie en in potten en
bakken. Kijk eens op onze Facebook pagina voor inspiratie en voorbeelden.

Openingstijden Kerstbomen Verkoop

Onze grote Kerstbomen Verkoop is inmiddels gestart. Je vindt de kerstbomen op het buitenterrein voor ons tuincentrum, vlak ernaast is voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein. De openingstijden zijn hetzelfde als die van het tuincentrum.

kerst-plantencentrum-lepona  kerststerren-plantencentrum-lepona

Tuincentrum & Hoveniersbedrijf in Wijchen

Naast een kerstboom kunnen we je ook andere dingen bieden. Lepona Tuinarrangeurs is dé tuinspecialist in de regio Wijchen. Met onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide plantenkennis maken wij van elk tuinproject een succes. In ons tuincentrum in Wijchen vind je planten, bomen, hagen, heesters en bloemen van hoge kwaliteit. Wij zijn expert op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en werken met respect voor de natuur. We vinden goed en persoonlijk advies belangrijk, en staan dan ook altijd klaar om je te helpen. Onze hoveniers helpen je met tuinonderhoud, tuinontwerp, beplantingsplannen en tuinaanleg. Wij hebben een eigen gecertificeerde ETW-er. Wij werken in de regio WijchenGraveRavensteinBeuningenHeumenOssUden, Zeeland en Cuijk.

Gratis Tuintips ontvangen?

Wil je gratis tips ontvangen over verzorging en onderhoud van je tuin? Door zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke producten? Wij helpen je graag om van je tuin een droomtuin te maken. Abonneer nu op Henny’s Tuintips!