Bij tuinonderhoud komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan snoeien, onkruidbestrijding, beregening, bodemverbetering en onderhoud van vijver en gazon. Onze hoveniers helpen u graag.

Soms kunt u wel wat hulp gebruiken met het tuinonderhoud of wilt u het liever helemaal uitbesteden. De ervaren hoveniers van Lepona Tuinarrangeurs zorgen ervoor dat uw tuin perfect onderhouden blijft.

Particulieren en bedrijven

Wij verlenen tuinonderhoud aan particulieren en bedrijven, in grote en kleine tuinen. Geen project is voor ons te groot of te klein.
tuinonderhoud
tuinonderhoud lepona

Losse klussen

Heeft u een kleine snoeiklus of wilt u bijvoorbeeld dat we uw borders of gazon verzorgen? Ook voor de kleinere klussen komen wij graag bij u langs. Dat kan gewoon op oproepbasis.

Onze hoveniers werken netjes en laten uw tuin weer in perfecte staat achter. Omdat wij al veel tuinonderhoud doen in de regio en onze routes slim plannen, hoeft dat helemaal niet duur te zijn.

Groot onderhoud

Wilt u uw tuin eens flink onder handen laten nemen? Dat kan natuurlijk ook! Nadat we de werkzaamheden in kaart hebben gebracht maken we voor u een mooie offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Regelmatig onderhoud

Vindt u het fijn als er op vaste basis tuinonderhoud gedaan wordt? Dan is een onderhoudsabonnement voor u! Wij komen op een afgesproken moment bij u langs en zorgen dat uw tuin er weer perfect bij ligt.

Met een onderhoudsabonnement profiteert van aantrekkelijke, vaste prijzen en een altijd goed onderhouden tuin.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de prijzen en wanneer we bij u langs kunnen komen? Neem dan contact op.
tuinonderhoud hoveniers