Snoeien is een vak. Elke boom, haag of heester heeft zijn eigen gevoeligheden en optimale manier van snoeien.

Om uw planten, bomen en hagen optimaal te laten groeien en bloeien, moeten ze op de juiste manier én op het juiste moment gesnoeid worden. Of het nu gaat om een boom, buxus of hortensia, door goed te snoeien blijft uw tuin het mooist.

Ervaren hoveniers

Onze ervaren hoveniers snoeien uw tuin zorgvuldig en met aandacht voor tuin en plant. Voor onze snoeiklussen sturen we alleen echte snoeispecialisten op pad.
snoeien en rooien lepona
snoeien haag

Losse snoeiklus of vast onderhoud

Of u nu belt voor een losse snoeiklus of u liever heeft dat we op vaste momenten in het jaar komen snoeien, de ervaren hoveniers van Lepona Tuinarrangeurs staan voor u klaar. Wilt u weten wat de tarieven zijn? U kunt foto's opsturen per e-mail of we komen bij u langs voor een prijsopgave.

Zelf leren snoeien

Wil u zelf leren snoeien? Dat kan! Tijdens een tuinconsult bij u thuis lopen we samen de tuin door en laten we u graag zien hoe u dit kunt aanpakken. Bij voldoende deelnemers kunnen ook een workshop of cursus snoeien voor u organiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bomen en struiken rooien

Heeft u een boom of struik die de tuin uit moet en die u niet zelf kunt verwijderen? Laat ons dit dan voor u verzorgen. Waar nodig maken wij gebruik van speciaal materieel.

Grote bomen snoeien en rooien

Heeft u echt grote bomen die gesnoeid of gerooid moeten worden? Voor onze gediplomeerde ETW-er Jorn van Lent is geen boom te hoog! Lees meer over boomverzorging door Jorn.
snoeien en rooien