Hovenier Wijchen gezocht?

hovenier wijchenWij zijn Lepona Tuinarrangeurs, hoveniersbedrijf en tuincentrum uit Wijchen. Onze ervaren hoveniers ontwerpen, maken en onderhouden de mooiste tuinen. We helpen u graag met tuinonderhoud, tuinaanleg en ontwerp.

Onze tuinontwerper vertaalt uw wensen en voorkeuren in een prachtig tuinontwerp. Onze hoveniers zorgen voor een professioneel aangelegde en goed onderhouden tuin. Met onze bomen en tuinplanten uit eigen tuincentrum en kwekerij maken we van uw tuin een heerlijke plek.

Hovenier Wijchen

Lepona Tuinarrangeurs heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van verzorging en onderhoud van tuinen. Ons bedrijf is gevestigd in Wijchen. Onze hoveniers werken onder andere in de regio Wijchen, Nijmegen, Grave, Beuningen, Heumen, Uden en Oss.

Wij gaan voor duurzaam en gebruiken daarom zoveel mogelijk natuurlijke bodemverbeteraars en meststoffen. Naast ons hoveniersbedrijf hebben wij ook een tuincentrum en een eigen kwekerij, waar we de mooiste tuinplanten, bomen en hagen verkopen. Uiteraard profiteert u hierdoor als klant ook van onze aantrekkelijke prijzen.

Waar kunt u onze hulp bij gebruiken?

hovenier-wijchenTuinontwerp en aanleg

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, groene vingers of juist niet, wij maken voor iedereen een prachtig tuinontwerp of beplantingsplan. Wilt u uw tuin renoveren of een nieuwe tuin aanleggen? Bij Lepona Tuinarrangeurs kunt u terecht voor de complete tuinaanleg van uw tuin.

Tuinonderhoud en boomverzorging

Wilt of kunt u zelf geen tuinonderhoud doen? U kunt het tuinonderhoud aan ons uitbesteden. Wij brengen onze jarenlange kennis en ervaring graag in de praktijk. Heeft u bomen die gesnoeid of gerooid moeten worden? Dan komt onze eigen boomspecialist en gecertificeerd ETW-er bij u langs. Ook in ons tuinonderhoud gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke middelen en producten.

Contact opnemen

Hovenier Wijchen gezocht? Neem dan contact op via het onderstaand contactformulier of bel naar 024-6423837. We helpen u graag.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht