Hovenier Uden gezocht?

hovenier udenDan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren hoveniers ontwerpen, maken en onderhouden de mooiste tuinen. Daarnaast zijn wij echte boomspecialisten en gaan we ook aan het werk met grote bomen.

Onze hoveniers zorgen voor een professioneel aangelegde en goed onderhouden tuin. We zorgen voor bomen, hagen en planten en leveren ook alle andere materialen, van veranda tot bestrating. Onze tuinontwerper vertaalt uw wensen en voorkeuren in een prachtig tuinontwerp.

Hovenier Uden

Lepona Tuinarrangeurs heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van verzorging en onderhoud van planten. Wij weten precies hoe wij uw tuin in optimale conditie kunnen houden zodat u er heerlijk van kunt genieten. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke bodemverbeteraars en meststoffen.

Ons bedrijf is gevestigd in Wijchen. Wij werken als hovenier in de regio Wijchen, Grave, Zeeland, Reek, Uden en Oss.

Naast onze hovenierswerkzaamheden hebben wij ook een tuincentrum in Wijchen en een eigen kwekerij waarin wij de mooiste bomen, hagen en tuinplanten zelf kweken en verzorgen. Uiteraard profiteert u hierdoor als klant ook van onze aantrekkelijke prijzen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

hovenier-udenTuinontwerp en aanleg

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, groene vingers of juist niet, wij maken voor iedereen een prachtig tuinontwerp. Wilt u uw tuin renoveren of een nieuwe tuin aanleggen? Bij Lepona Tuinarrangeurs kunt u terecht voor tuinaanleg van A tot Z.

Tuinonderhoud en boomverzorging

U kunt uw tuinonderhoud aan ons uitbesteden. Wij brengen onze jarenlange kennis en ervaring graag in de praktijk. Heeft u echt hoge bomen die gesnoeid of gerooid moeten worden of een specifieke vraag over boomverzorging? Dan komt onze eigen boomspecialist bij u langs.

Contact opnemen

Hovenier Uden gezocht? Neem dan contact op via het onderstaand contactformulier of bel naar 024-6423837.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht