Zoekt u een ervaren hovenier in Ravenstein?

hovenier ravensteinWij zijn dé hoveniers van de regio Ravenstein. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, aanleg, onderhoud en advies.

Lepona Tuinarrangeurs heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van verzorging en onderhoud van planten. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke bodemverbeteraars en meststoffen.

Geniet altijd van topkwaliteit

Wij vertalen uw wensen en voorkeuren in een prachtig tuinontwerp. Onze ervaren tuinspecialisten zorgen voor een professioneel aangelegde tuin. We zorgen voor beplanting van de beste kwaliteit – waar mogelijk uit eigen kwekerij – en leveren ook alle andere materialen, van bestrating tot veranda.

Hovenier Ravenstein

Wij werken als hovenier in de regio van Ravenstein, Herpen, Schaijk, Grave, Balgoij, Wijchen, Nijmegen, Overasselt, Cuijk, Beuningen en Ewijk. Maar ook voor tuinprojecten in andere omliggende dorpen en steden in Gelderland en Brabant kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Naast onze hovenierswerkzaamheden hebben wij ook een tuincentrum in Wijchen en een eigen kwekerij.

hovenier ravensteinOntwerp, aanleg, onderhoud & advies

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, groene vingers of juist niet, wij maken voor iedereen een prachtig tuinontwerp voor uw nieuwe droomtuin.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en combineren dit met onze jarenlange kennis en ervaring in tuinontwerp en tuinaanleg.

U kunt ook tuinonderhoud aan ons uitbesteden. Wij weten precies hoe wij uw tuin in optimale conditie kunnen houden zodat u er heerlijk van kunt genieten.  Heeft u echt hoge bomen die gesnoeid of gerooid moeten worden of een specifieke vraag over boomverzorging? Dan komt onze eigen boomspecialist graag bij u langs.

Contact opnemen

Hovenier Ravenstein gezocht? Neem dan contact op via het onderstaand contactformulier of bel naar 024-6423837.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht