Zoekt u een ervaren hovenier in Nijmegen?

hovenier nijmegenWij zijn dé hoveniers van de regio Nijmegen. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, aanleg, onderhoud en advies.

Lepona Tuinarrangeurs heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van verzorging en onderhoud van planten. Wij weten precies hoe wij uw tuin in optimale conditie kunnen houden zodat u er heerlijk van kunt genieten. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke bodemverbeteraars en meststoffen.

Altijd topkwaliteit

Wij vertalen uw wensen en voorkeuren in een prachtig tuinontwerp. Onze ervaren tuinspecialisten zorgen voor een professioneel aangelegde tuin. We zorgen voor beplanting van de beste kwaliteit – waar mogelijk uit eigen kwekerij – en leveren ook alle andere materialen, van bestrating tot veranda.

Hovenier Nijmegen

Wij werken als hovenier in de regio van Grave, Wijchen, Nijmegen, Balgoij, Ravenstein, Overasselt, Cuijk, Beuningen en Ewijk. Maar ook voor tuinprojecten in andere omliggende dorpen en steden in Gelderland en Brabant kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Nhovenier nijmegenaast onze hovenierswerkzaamheden hebben wij ook een tuincentrum in Wijchen en een eigen kwekerij waarin wij de mooiste bomen, hagen en tuinplanten zelf kweken en verzorgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, groene vingers of juist niet, wij maken voor iedereen een prachtig tuinontwerp. Wilt u uw tuin renoveren of een nieuwe tuin aanleggen? Bij Lepona Tuinarrangeurs kunt u terecht voor tuinaanleg van A tot Z.

Wilt u een tuin doe mooi blijft? Besteed dan het tuinonderhoud aan ons uit. Wij brengen onze jarenlange kennis en ervaring graag in de praktijk. Heeft u echt hoge bomen die gesnoeid of gerooid moeten worden of een specifieke vraag over boomverzorging? Dan komt onze eigen boomspecialist bij u langs.

Contact opnemen

Hovenier Nijmegen gezocht? Neem dan contact op via het onderstaand contactformulier of bel naar 024-6423837.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht