Zoekt u een ervaren hovenier in Grave?

hovenier graveWij zijn dé hoveniers van de regio Grave. Onze ervaren tuinspecialisten ontwerpen, maken en onderhouden de mooiste tuinen.

We vertalen uw wensen en voorkeuren in een prachtig tuinontwerp. Onze hoveniers zorgen voor een professioneel aangelegde en goed onderhouden tuin. We zorgen voor bomen, hagen en planten en leveren ook alle andere materialen, van veranda tot bestrating.

Hovenier Grave

Wij werken als hovenier in de regio van Grave, Wijchen, Nijmegen, Balgoij, Ravenstein, Overasselt, Cuijk, Beuningen en Ewijk. Maar ook voor tuinprojecten in andere omliggende dorpen en steden in Gelderland en Brabant kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Lepona Tuinarrangeurs heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van verzorging en onderhoud van planten. Wij weten precies hoe wij uw tuin in optimale conditie kunnen houden zodat u er heerlijk van kunt genieten. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke bodemverbeteraars en meststoffen.

Naast onze hovenierswerkzaamheden hebben wij ook een tuincentrum in Wijchen en een eigen kwekerij waarin wij de mooiste bomen, hagen en tuinplanten zelf kweken en verzorgen. Uiteraard profiteert u hierdoor als klant ook van onze aantrekkelijke prijzen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

hovenier graveTuinontwerp en aanleg

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, groene vingers of juist niet, wij maken voor iedereen een prachtig tuinontwerp. Wilt u uw tuin renoveren of een nieuwe tuin aanleggen? Bij Lepona Tuinarrangeurs kunt u terecht voor tuinaanleg van A tot Z.

Tuinonderhoud en boomverzorging

Wilt u een tuin doe mooi blijft? Besteed dan het tuinonderhoud aan ons uit. Wij brengen onze jarenlange kennis en ervaring graag in de praktijk. Ook gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke meststoffen en bodemverbeteraars. Heeft u echt hoge bomen die gesnoeid of gerooid moeten worden of een specifieke vraag over boomverzorging? Dan komt onze eigen boomspecialist bij u langs.

Contact opnemen

Hovenier Grave gezocht? Neem dan contact op via het onderstaand contactformulier of bel naar 024-6423837.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht