Hovenier Beuningen gezocht?

hovenier-beuningen-leponaWij zijn Lepona Tuinarrangeurs en helpen u graag met uw tuin. Onze ervaren hoveniers ontwerpen, maken en onderhouden de mooiste tuinen. Ook zijn we echte boomspecialisten.

Onze hoveniers zorgen voor een professioneel aangelegde en goed onderhouden tuin. Onze tuinontwerper vertaalt uw wensen en voorkeuren in een prachtig tuinontwerp. Met onze bomen en tuinplanten uit eigen tuincentrum en kwekerij maken we van uw tuin een heerlijke plek om te zijn.

Hovenier Beuningen

Uw tuin is bij ons in goede handen. Lepona Tuinarrangeurs heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van verzorging en onderhoud van tuinen. Ons bedrijf is gevestigd in Wijchen. Onze hoveniers werken onder andere in de regio Wijchen, Grave, Nijmegen, Cuijk, Overasselt, Nederasselt en Beuningen.

Wij gaan voor duurzaam en gebruiken daarom zoveel mogelijk natuurlijke bodemverbeteraars en meststoffen.

Naast onze hovenierswerkzaamheden hebben wij ook een tuincentrum in Wijchen en een eigen kwekerij. Hier kweken en verkopen we de mooiste bomen, hagen en tuinplanten. Uiteraard profiteert u hierdoor als klant ook van onze aantrekkelijke prijzen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

hovenier-beuningenTuinontwerp en aanleg

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij maken voor iedereen een prachtig tuinontwerp. Wilt u uw tuin renoveren of een nieuwe tuin aanleggen? Bij Lepona Tuinarrangeurs kunt u terecht voor tuinaanleg van A tot Z.

Tuinonderhoud en boomverzorging

Wilt of kunt u zelf geen tuinonderhoud doen? Besteed dan het tuinonderhoud aan ons uit! Wij brengen onze jarenlange kennis en ervaring graag in de praktijk. Heeft u echt hoge bomen die gesnoeid of gerooid moeten worden? Dan komt onze eigen boomspecialist en gecertificeerd ETW-er bij u langs.

Contact opnemen

Hovenier Beuningen gezocht? Neem dan contact op via het onderstaand contactformulier of bel naar 024-6423837. We helpen u graag!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht