— VERLOPEN —

Groenworkshops 2017

De gezellige maanden staan weer voor de deur. Binnen kleed u uw huis mooi aan met groen en decoratie, maar hoe leuk is het om ook buiten er bij te betrekken. U bent van harte welkom bij onze leuke en leerzame groenworkshops. U gaat creatief aan de gang met een pronkstuk voor uw huis of tuin. Deze workshops zijn een originele en creatieve manier om als familie, vrienden of collega’s aan de slag te gaan. Onze arrangeur helpt u daar graag bij én geeft u ook tips hoe u uw groencreatie kunt pimpen voor de kerst. Twee vliegen in één klap! Eén en al plezier, creativiteit en gezelligheid deze ochtenden.

Deelname_kerstworkshop_lepona

De workshop

Data/tijden*:

  • Woensdag 29 november 10.00 – 12.00 uur
  • Donderdag 7 december 10.00 – 12.00 uur
  • Donderdag 14 december 10.00 – 12.00 uur

* De workshops vinden plaats bij voldoende deelname. 

De workshops vinden in kleine kring plaats, zodat er voldoende aandacht voor u is. Voor deze workshop is ervaring met bloemen of planten niet nodig. Iedereen kan gezellig deelnemen aan deze workshops. Jong en oud. Hetgeen u zelf mee moet nemen is een snoeischaar, mesje en een draadtang. Wij zorgen voor de overige materialen, koffie/thee en wat lekkers. Er is keuze uit diverse kleuren qua bloemen en decoratie.

Aanmelden groenworkshop

Wilt u uw tuin ook opfleuren voor het najaar? Schrijf u dan snel in! Stuur een mail naar info@lepona.nl met uw naam, contactgegevens, datum workshop en het aantal personen.

Graag tot ziens op 29 november, 7 of 14 december!

Groenarrangement-leponaWorkshops organiseren

Zoekt u een gezellig uitje voor een groep vrienden/vriendinnen, collega’s of een personeelsuitje buiten bovenstaande workshops om? Aan de hand van uw wensen kunnen wij een sfeervolle workshop organiseren. Informeer naar onze creatieve ideeën en mogelijkheden met betrekking tot de werkstukken, data en kosten. Mail naar info@lepona.nl of bel 024 – 642 38 37.

Wie verdient een bloemetje?

Kent u iemand of een instelling die een bloemetje verdient voor kerst? Laat het ons weten via info@lepona.nl of via onze Facebookpagina. Wie weet gaan wij iemand verrassen!

Het sfeerbeelden op deze webpagina wijken af van het stuk wat zal worden gemaakt tijdens de workshops. Dit is ter inspiratie.

Stel uw vraag

We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk, max. binnen 5 werkdagen.