Word partner van Groen Genieten Wijchen!

Uw product onder de aandacht brengen bij een groeiende doelgroep? In 2018 ontmoet u Groene Genieters, geïnteresseerd in groen en natuur, duurzaamheid, creativiteit, lifestyle en gezelligheid.

Na twee succesvolle edities van Groen Genieten Wijchen zijn de voorbereidingen voor het event in 2018 alweer in volle gang. Het bereiken van de consument, de uiteindelijke klant, krijgt daarbij de hoogste prioriteit. We bieden de bezoeker een beleving in een groene omgeving, praktische (groen)ideeën en persoonlijk advies op maat. We verwachten ca. 2000 potentiële kopers en hebben ruimte voor ca. 30-50 standhouders. De opzet van het event is sfeervol, natuurlijk en gaat verder dan de standaard markt of braderie. Mensen willen vandaag de dag bewuster en groener leven. Om ze te inspireren en te verleiden hebben wij het Groen Genieten Event in het leven geroepen.

Het event

We spelen in op de gezonde en actieve levensstijl van iedereen, vele groencombinaties, tuinen, outdoor producten, lifestyle, educatie in de tuin, ontspanning en nog veel meer. Maar ook aan mode, verzorging en buitenvermaak voor kinderen en jongeren is gedacht.

De stands worden gesitueerd in het souterrain en buiten tussen het vele groen. Het gehele terrein wordt opgefleurd met de mooiste bloemen, planten en bomen. Daarnaast kan iedereen rondstruinen over de belevingskwekerij en genieten van het uitzicht op onze berg. Een groen park in aanbouw voor ontspanning, educatie, inspiratie en meer.

De belangrijkste trend op het gebied van gezonde voeding wordt ingevuld door proeverijen, demonstraties en biologische (streek)producten. Naast de prachtige producten en culinaire versnaperingen wordt de dag aangekleed met een muzikaal duo en een presentatieteam.

Word partner van Groen Genieten!

Wilt u ook inspelen op de behoeftes van de consument? Inspireren met uw product of dienst? Dat kan allemaal bij Groen Genieten Wijchen in 2018. Als partner selecteren wij op creativiteit, duurzaamheid, inspiratie, ambachtelijkheid en originaliteit. Als partner van Groen Genieten kunt u naar eigen inzicht een stand inrichten. U lift mee op ons uitgebreide promotieplan. Deelname aan het event leidt bij potentiële klanten tot extra vertrouwen en geeft uw omzet een extra boost. Groen Genieten is de ontmoetingsplek voor ondernemer en consument om kennis te maken met groene producten en diensten.

Reserveer nú uw standruimte!

Alvast uw standruimte huren of wilt u meer weten? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.