Kom Groen Genieten op 30 september & 1 oktober 2017

De afgelopen twee edities van Groen Genieten Wijchen waren zeer succesvol! Ruim 2000 bezoekers wisten het event te vinden en hebben een ontzettend leuke dag beleefd tussen het groen. Ze shopten op de groenmarkt, bekeken demonstraties, genoten van de overheerlijk proeverijen, luisterden naar interessante sprekers en struinden alle leuke stands af op het event. En dit alles onder het genot van gezellige muziek. Het was Genieten met een hoofdletter G! Groen Genieten is op de kaart gezet en staat alweer gepland voor 2017!

Groen Genieten 30 september & 1 oktober

Groen Genieten Wijchen, zaterdag 30 september en 1 oktober, is hét leukste Groen & Lifestyle Event voor jong en oud. Groen Genieten Wijchen is een ware groen beleving! Exclusieve planten en bloemen, natuurlijke tuinverzorgingstips en producten, lifestyle producten, (biologische) streekproducten, demonstraties, proeverijen, kinderactiviteiten, prachtige stands en nog veel meer. Het terrein wordt opgefleurd met de mooiste bloemen, planten en bomen.

Naast alle prachtige producten en culinaire versnaperingen wordt de dag aangekleed met een muzikaal duo, een presentatieteam en inspirerende sprekers. Er is binnen én buiten genoeg te zien en te beleven, dus laat je verrassen!

Het wordt een dag vol met:

> Natuurlijk & groen genieten
> Demonstraties
> Creativiteit & inspiratie
> Duurzame & groene nieuwtjes
> Shoppen op de groen & lifestyle markt
> Leuke kinderactiviteiten
> Heerlijke (streek)producten & hapjes
> Gezelligheid

Zet 'm in uw agenda:

Groen Genieten op zaterdag 30 september en 1 oktober!

Facebook Lepona
standhouder Groen Genieten Wijchen
sponsoren groen genieten wijchen